9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Ede
iPhone reparatie Ede

Er zijn verschillende winkeltjes in Ede waar je een iPhone reparatie kunt laten uitvoeren. Maar toch hebben ze allemaal wel een nadeel: te duur, geen garantie, slechte materialen. En dan ben je ook nog eens je iPhone heel lang kwijt.

Daar zit niemand op te wachten. Terello doet het daarom helemaal anders. Wij komen naar jou toe, bij je thuis, op je werk, zelfs in de kroeg, om daar ter plekke een iPhone reparatie uit te voeren. Wij zijn binnen 24 uur bij je in Ede, en zorgen er dan voor dat wij de iPhone reparatie binnen 30 minuten hebben gefixt. En aangezien wij alleen de beste materialen gebruiken, kunnen wij je ook nog eens 12 maanden garantie bieden op elke iPhone reparatie. Mooie deal, toch? Maak snel een afspraak en wij zijn heel snel bij jou op locatie in Ede!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Ede om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Ede,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Ede
iPhone reparatie, op elke plek in Ede!

Waar let je eigenlijk op als je iPhone koopt? Mooi scherm, goed geluid, de snelheid van het opstarten van de apps? Je wilt natuurlijk niet de eerste de beste iPhone kopen. Het moet natuurlijk wel een model zijn die je echt ligt. Daarnaast kijk je natuurlijk ook naar de prijs, het geheugen en naar de specifieke kleur die je mooi vindt. Toch kan het soms lastig zijn om echt die goede keuze te maken. Zo is het misschien ook met het kiezen van een reparatie winkel als je iPhone kapot gaat. Er zijn namelijk wel meerdere iPhone reparatie winkeltjes in Ede. Hoe weet je nou welke de goede is?

Welke winkel heeft de beste voordeel?

Daarbij is het goed om te kijken wat deze iPhone reparatie winkels je kunnen bieden. Het ene winkeltje geeft meer garantie, maar is juist weer wat duurder en de juist de andere iPhone reparatiewinkel gebruikt niet de kwalitatief goede materialen. Je wilt natuurlijk niet dat je over een paar maanden ineens van die rare strepen op je scherm krijgen. Welke iPhone reparatie winkel in Ede kun je dan vertrouwen? Welke winkel geeft je de beste prijs?

iPhone reparatie Ede, op elke plek waar jij maar wilt!

De oprichter van Terello, Erik Smienk, zag dat een reparatie bij veel iPhone reparatie winkels in Nederland te veel tijd kostte. Hij besloot daarom om een heel nieuw concept op de markt te brengen: ‘reparatie op locatie’. Nu is Terello met deze iPhone reparatie service ook in Ede beschikbaar!

Wat houdt dit in? Als je vandaag nog een afspraak maakt, komen de monteurs van Terello met hun mobiele werkplaats naar Ede toe, om op jouw locatie een iPhone reparatie uit te voeren. Dit doen ze in minder dan 30 minuten en geven je dan ook nog eens 12 maanden garantie bij elke iPhone reparatie in Ede! Zo ben jij iPhone slechts een half uurtje kwijt, en kun jij daarna weer je iPhone normaal gebruiken. Goed concept, toch? Maak daarom snel een afspraak!

Onze top 3 van iPhone reparaties in Ede:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

Repareer mijn iPhone