9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Gieten
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Gieten om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Gieten,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Gieten
iPhone reparatie, op elke plek in Gieten!

Is je iPhone er op een gegeven moment mee opgehouden? Misschien is je telefoon wel uit je handen gegleden en op de grond gevallen? Of is je batterij na een paar uur al weer helemaal leeg? Werken de oplaadpoort of de knoppen niet meer goed?

Problemen?

Wat het probleem ook is, een niet goed werkende iPhone is behoorlijk vervelend. Dat weten we bij Terello maar al te goed. Pas als je telefoon problemen geeft, merk je hoe gehecht je eigenlijk aan dat apparaat bent. Misschien gebruik je hem voor je werk, of is het thuis je favoriete device om lekker op de bank te ontspannen.

Je hebt je iPhone gewoon nodig en hij moet zo snel mogelijk gerepareerd worden, zodat je weer normaal online bent. Dus zoek je online op iPhone reparatie Gieten. Alle gevonden bedrijven verwachten van je dat je persoonlijk met je iPhone naar ze toekomt. Je voelt de bui al hangen: dat gaat je veel tijd en energie kosten. Bij Terello herkennen we dat probleem en doen we het helemaal anders. Wij vinden namelijk dat een iPhone reparatie in Gieten voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Daarom komen wij gewoon naar jou toe, met een professionele mobiele werkplaats, waarin we je iPhone weer helemaal werkend maken. Uiteraard met originele Apple-onderdelen en 12 maanden garantie.

En het mooiste van alles: wij komen al binnen één dag naar je toe. Vaak is een iPhone reparatie in Gieten zelfs dezelfde dag nog mogelijk. De mobiele werkplaats van Terello is namelijk altijd in de buurt van Gieten aan het werk en kan snel ter plaatse zijn. Het maakt daarbij niet uit of je thuis, op je werk of ergens anders in Gieten bent, wij komen voor je deur langs en repareren je iPhone op die plek binnen 30 minuten. We repareren alle bekende typen iPhones. In de mobiele werkplaats werkt een gespecialiseerde Terello-monteur aan de reparatie van jouw iPhone.

Kortom, laat Terello jouw iPhone reparatie in Gieten uitvoeren. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wilt. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Gieten repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn iPhone