9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Hoogeveen
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Hoogeveen om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Hoogeveen,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Hoogeveen
iPhone reparatie, op elke plek in Hoogeveen!

Hoe voorzichtig je ook met je iPhone bent, een val of stoot is zo gebeurd. Helaas leidt zo’n ongelukje vaak tot krassen, of zelfs een complete verbrijzeling van het scherm. Oei! Wat nu? Al je contacten, afspraken, foto’s en mails staan op je telefoon. Nu pas realiseer je je hoe onmisbaar je iPhone eigenlijk is. Simpelweg bereikbaar zijn voor je vrienden, familie en werk, of zelf bellen en zelfs internetten kan niet meer. Nadat je van de eerste schrik bekomen bent, weet je dat je snel een iPhone reparatie in Hoogeveen nodig hebt. Dat snappen we bij Terello heel goed.

Terello doet het anders

Na een tijd te zoeken op het internet vindt wel een aantal winkeltjes die jouw iPhone willen repareren, maar dan moet je wel persoonlijk langskomen met je telefoon. Je weet nu al dat je dat veel tijd gaat kosten en gedoe oplevert. Kan dat niet anders? Eigenlijk wil je gewoon door met je leven, je iPhone voor een goede prijs snel gerepareerd hebben. Terello doet het helemaal anders. Wij vinden we namelijk dat een iPhone reparatie in Hoogeveen voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn en komen gewoon bij jou voor de deur langs. Thuis, op je werk of op welk ander adres in Hoogeveen dan ook. Zo makkelijk is het.

Terello repareert alle bekende iPhone modellen

Geef simpelweg aan ons door waar je bent en we maken een afspraak voor reparatie. Dat kan altijd binnen één dag, of zelfs nog dezelfde dag als dat in jouw en onze agenda past. Op het afgesproken tijdstip staan we dan met een compleet ingerichte mobiele werkplaats bij jou voor de deur. Je geeft je iPhone aan de Terello-monteur, die hem zorgvuldig nakijkt en repareert. We repareren alle bekende iPhone-modellen. Het complete scherm vervangen of een nieuwe accu monteren zijn de meestvoorkomende werkzaamheden, maar ook voor andere reparaties zit je bij Terello helemaal goed. Werken je volumeknoppen niet meer goed? Gaat opladen niet meer of heb je een nieuwe lightning-poort nodig?

Binnen 30 minuten

Wat de reparatie ook is, onze reparateurs voeren je reparatie altijd binnen 30 minuten of sneller uit. Daarbij worden originele iPhone-onderdelen gebruikt en krijg je na reparatie altijd 12 maanden garantie op de werkzaamheden en onderdelen. Terello werkt met vaste prijzen, zodat je altijd vooraf weet wat je voor jouw iPhone reparatie Hoogeveen betaalt en dus waar je aan toe bent. Kortom, wacht niet langer en neem contact met ons op. We helpen je snel, zonder voorrijkosten en waar in Hoogeveen je maar wilt. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Hoogeveen repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn iPhone