9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Leek
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Leek om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Leek,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Leek
iPhone reparatie, op elke plek in Leek!

Als iPhone reparateur weten maar al te goed hoe onmisbaar je iPhone voor je is. Al je contacten, mails, afspraken en foto’s staan erop. Pas als je iPhone niet meer goed werkt, dan merk je pas hoe erg je jouw iPhone nodig hebt. Dat probleem wil je dus zo snel mogelijk oplossen. Dat snappen we bij Terello als geen ander! Is het scherm van je telefoon bijvoorbeeld kapot doordat hij is gevallen of je per ongeluk ergens tegenaan gestoten bent? Wat er ook aan de hand is, Terello fixt jouw telefoon binnen 30 minuten, gewoon bij je thuis, op het werk of welke andere plek in Leek dan ook.

Dat kan anders

Wanneer je op internet zoekt naar iPhone reparatie Leek, vind je eigenlijk alleen maar reparatiewinkels die van je verwachten dat je persoonlijk met jouw toestel langskomt. Dat is best onhandig, want dat kost je behoorlijk wat tijd en moeite. Ten eerste moet je er naartoe, dan nog een tijd wachten op andere klanten en jouw reparatie. Dat kan anders, vinden we bij Terello. Zou het niet super zijn wanneer een professionele telefoonreparateur gewoon bij je thuis of op je werk langskomt? Die jouw telefoon aanneemt en hem vervolgens weer binnen een half uurtje voor de deur repareert? Zonder gedoe en voor een goede prijs. Dat is precies wat we bij Terello doen. Wij vinden namelijk dat een iPhone reparatie in Leek voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn.

Mobiele werkplaats

Zelf ga je gewoon door met je bezigheden. Ben je aan het werk? Thuis of aan het sporten? Misschien wel in de bioscoop of in de kroeg. Het maakt ons niet uit. We komen met een compleet ingerichte mobiele werkplaats naar je toe. In de mobiele werkplaats voert onze ervaren monteur elke gewenste iPhone reparatie in Leek uit. Onze mobiele monteur is altijd in de buurt. Hij werkt elke dag in de omgeving van Leek en kan jouw telefoon daardoor na je melding meestal dezelfde dag nog repareren. Ideaal toch? Een reparatie duurt maximaal 30 minuten en je krijgt er standaard ook nog eens 12 maanden garantie op.

Na reparatie kan je telefoon weer jaren mee. Wat je reparatie ook is, vergeleken met de iPhone reparatiewinkels in Leek is Terello vaak nog goedkoper ook. Terwijl jij er eigenlijk maar een paar minuten mee bezig bent. Wanneer je ons nu belt, dan plannen we direct een afspraak in. Terello fixt jouw iPhone, terwijl jij lekker doorgaat met waar je mee bezig was. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Leek repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn iPhone