9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Lelystad
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Lelystad om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Lelystad,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Lelystad
iPhone reparatie, op elke plek in Lelystad!

iPhone reparatie

De iPhone is een knap stukje techniek waar veel Apple liefhebbers niet zonder kunnen. Apple weet met elke nieuwe generatie iPhone’s zich zelf weer apart te zetten in kwaliteit en kwantiteit. Toch is de iPhone niet onkwetsbaar.  Wat nou als uw camera opeens kapot gaat? Misschien wil de camera niet meer scherp stellen. Of misschien laat u uw iPhone wel vallen. Waar moet u dan naar toe voor een reparatie? Zijn er goede en betrouwbare iPhone reparatie winkels in Lelystad te vinden waarbij u uw iPhone niet lang kwijt bent?

Terello komt bij u langs

Zoek niet verder. Terello heeft namelijk een concept ontwikkeld waarbij zij een iPhone reparatie bij u thuis in Lelystad kunnen uitvoeren. Binnen een dag zijn onze reparateurs bij u en repareren uw iPhone binnen 30 minuten. Zo kunt u gewoon lekker door met koffie drinken en voordat u het weet heeft u weer een volledig gerepareerde iPhone in uw handen! Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

 

Repareer mijn iPhone