9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Roosendaal
iPhone reparatie Roosendaal

Ben jij op dit moment ijverig op zoek naar een goede iPhone reparatie winkel in Roosendaal omdat je iPhone net kapot is gegaan?

Zoek niet verder! Wij van Terello komen naar jouw werk, huis, kroeg in Roosendaal toe om daar ter plekke een iPhone reparatie uit te voeren. Wij komen binnen 24 uur naar jou toe, en zorgen ervoor dat wij deze iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur!

Oh, en dan krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op elke iPhone reparatie in Roosendaal. Super, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Roosendaal om je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Roosendaal,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Roosendaal
iPhone reparatie, op elke plek in Roosendaal!

Als je op een willekeurige verjaardag rondkijkt in de kamer zie je misschien wel meerdere iPhone toestellen met een kapot scherm. Stiekem was jij zó blij dat jouw iPhone scherm nog helemaal heel is. Uitzending gemist, Netflix, of YouTube filmpjes werkt gewoon zo veel beter met een scherm zonder sterren. Maar dan op een moment dat je het gewoon echt niet verwacht, valt die mooie iPhone te pletter op de straatstenen. Je hele glas is versplinterd in allerlei kleine scheurtjes en sterretjes. Wat ga je nu doen? Je hebt nog allerlei afspraken staan, en daarom heb je echt geen tijd om vandaag op zoek te gaan naar een iPhone reparatie winkel in Roosendaal.

Betrouwbaarheid

 En voordat je een iPhone reparatie winkel in Roosendaal gevonden hebt ben je ook alweer even verder. Want hoe weet je nou waar je een betrouwbare iPhone reparatie service krijgt? Niet iedere ‘reparatie-boer’ geeft jouw garantie op je iPhone reparatie. Waarschijnlijk heb je al gezocht op ‘iPhone reparatie Roosendaal’ maar ben je nou nog niet echt veel verder gekomen in je zoektocht. Het liefst wilt je gewoon dat je zonder allerlei poespoes vandaag geholpen kan worden zodat je aan het einde van de dag gewoon weer met je vertrouwde iPhone kan werken.

Nieuw concept

Wij van Terello hebben een nieuw concept ontwikkeld waarbij wij aan deze wensen tegemoet komen. Met onze mobiele werkplaats komen wij namelijk vandaag nog naar jouw locatie in Roosendaal toe, en voeren daar een iPhone reparatie uit binnen 30 minuten. Hierbij gebruiken onze professionele monteurs alleen de beste onderdelen, zodat jij ook geen zorgen hoeft te maken dat je iPhone er na één dag weer mankementen begint te tonen. Om dat wij zeker zijn van onze zaak geven wij jou daarom ook op elke iPhone reparatie in Roosendaal 12 maanden garantie! Zo ben jij op een betrouwbare manier weer binnen no-time weer online!

Naast Roosendaal kunnen we natuurlijk ook de omliggende plaatsen bezoeken voor een iPhone reparatie: Dongen, Goirle, Etten-leur en Oosterhout.

Onze top 3 van iPhone reparaties in Roosendaal:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

Repareer mijn iPhone