Wil jij je iPhone verkopen? Zo kun jij in 1 minuut je iPhone leegmaken!

22.01.2020 Geplaatst in iPhone, Tips & Tricks door Terello

Ben jij van plan om je iPhone te verkopen? Dan is het handig om alle informatie te wissen van je iPhone voordat je ‘m doorgeeft aan de volgende eigenaar. Het leegmaken van je iPhone is absoluut niet moeilijk en is in paar simpele stappen gebeurd. Het is hierbij wel belangrijk dat je er zeker van bent dat je een goede backup/reservekopie hebt gemaakt van je iPhone voor dat je ‘m helemaal wist. Hoe je dit kunt doen, lees je in onze handleiding over het maken van een reservekopie via iTunes.

iPhone leegmaken

Bij het leegmaken van de iPhone zet je de iPhone weer terug naar fabrieksinstellingen. Dit betekent dus ook dat alle instellingen die jij hebt veranderd in de tijd dat je de iPhone ook gebruikt had, weer teniet worden gedaan. Je zet de iPhone weer terug naar alle basis instellingen, die de iPhone ook had toen jij ‘m nieuw in de winkel kocht. Zo ben je er zeker van dat diegene die jouw iPhone koopt niet voor verrassingen komt te staan, maar weer met een schone lui kan beginnen met een ‘nieuwe’ iPhone.

Stappenplan

 Om de iPhone terug te zetten naar fabrieksinstellingen voer je deze stappen uit:

  1. Ga naar Instellingen
  2. Scroll iets naar onderen, en druk dan op Algemeen
  3. Hierna heb je een optie Stel opnieuw in. Druk hierop en ga dan naar Wis alle inhoud en instellingen.
  4. Hierbij moet je een code invoeren. Dit is ook de code waarmee je het toegangsscherm ontgrendelt. Zodra je deze code hebt ingevoerd, zal de iPhone teruggezet worden naar de fabrieksinstellingen.

Voor de visueel-ingestelde mensen onder ons hebben wij ook nog een handige video gemaakt, waarbij wij je alle stappen voordoen, zodat jij dit zelf thuis kunt nadoen!

Opgeladen?

 Nu je de iPhone gaat verkopen is het natuurlijk ook netjes om even de iPhone helemaal op te laden voordat de koper de iPhone komt ophalen. En als je dan het leegmaken van de iPhone achter de rug hebt en de batterij hebt opgeladen kan de koper straks zonder problemen de iPhone helemaal naar eigen wens instellen. Zo ben je weer verzekerd van een tevreden klant!

En vraag je je af,‘Welke iPhone heb ik?’ Lees dan deze blog en kom er heel snel achter!

 

 

COMMENTS