Een Meet & Greet met Michel, de Terello Tech

05.01.2020 Geplaatst in Meet & Greet door Jan-Peter - Terello

meet greet terello techBij het horen van de naam Terello denk je misschien al snel aan wat wij precies doen, maar niet zo snel aan wie wij precies zijn. Wij willen daarom graag onze geweldige medewerkers aan je voorstellen.  Wij trappen deze Meet & Greet serie af door je voor te stellen aan Michel, één van onze Terello Techs.

De Terello Techs zijn het fundament van het bedrijf. Zij hebben alle know-how en slagen er elke dag weer in om zich door weer, wind en ellelange files heen worstelen zodat zij zo snel mogelijk voor jouw deur kunnen staan. Aangedreven door koffie en een gezonde dosis enthousiasme proberen zij elke telefoon en tablet binnen een zo kort mogelijke tijd te maken. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker de klus.

In zijn eerste werkweek bij Terello kreeg Michel al gelijk een van de meest uitdagende reparatie voor zijn kiezen: de vervanging van een behuizing van een iPhone 5s. Nog iets onwennig in zijn nieuwe mobiele werkplaats begon hij met de klus, maar door de uitgebreide Terello training die hij heeft gehad kon hij de klus sneller klaren dan hij gedacht had. Nu, acht maanden verder, heeft Michel zoveel verschillende defecte telefoons en tablets gerepareerd dat hij eigenlijk nergens meer van opkijkt. Zelfs een Samsung Galaxy S6 die volledig 360 graden was krom gebogen kon hij weer volledig repareren. Glimlachend bekent hij wel dat deze reparatie ietsjes langer duurde dan een half uurtje.

Omdat de Terello monteur naar de plek rijdt waar de klant zich bevindt, komt Michel op veel verschillende plekken. Zo moest hij bijvoorbeeld bij een villa een iPhone 6 plus repareren waar de eigenaar per ongeluk met z’n Bentley overheen was gereden. Deze werd hem persoonlijk overhandigd door de butler des huizes. Of zo bezocht hij een huis waar in de jaren ’60 een moord heeft plaatsgevonden. Een verhaal dat zelfs zo bekend geworden dat er een film over is gemaakt genaamd: ‘Bloedbroeders’. Al deze dingen geven zijn werk een avontuurlijke twist, maar het allermooiste vindt Michel om te zien hoe blij mensen zijn als hij weer een telefoon gemaakt heeft. Dit geeft hem eigenlijk van alles nog het meeste voldoening en dit motiveert hem om elk apparaat weer zo goed als nieuw af te leveren.

Nu wij het hele ‘meet’ gedeelte hebben gehad, gaan we over de naar de ‘greet’! Ben jij dus helemaal geïnteresseerd geraakt in wie Michel is en heb je nog vragen voor hem? Laat het ons weten in een reactie hieronder of bel ons voor een reparatie! Dan kun je ‘m het hemd van het lijf vragen! 😉

COMMENTS