9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Samsung reparatie Groningen
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een Samsung voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Groningen om, zonder voorrijkosten, je Samsung te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder Samsung
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw Samsung op elke plek in Groningen,
binnen 30 minuten!

progress-1 Samsung kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Samsung reparatie Groningen
Samsung reparatie, op elke plek in Groningen!

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, totdat je geliefde Samsung plotseling uit je handen glijdt. Even je beste vriend of vriendin appen, een foto delen op Instagram of een route plannen naar je bestemming. Eén ding is zeker: zodra je telefoon op de grond valt en je met een kloppend hart een grote kras of barst in je scherm ontdekt, dan wil je die zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Ook wanneer je nog erg blij met je toestel bent, maar je Samsung eigenlijk al een tijdje een nieuwe accu nodig heeft of het opladen niet meer goed werkt, dan helpen wij je weer op weg door het probleem met originele Samsung-onderdelen te vervangen.

Mobiele werkplaats

Want zodra je op internet zoekt op Samsung reparatie Groningen, blijkt dat je bij elke winkel hoogstpersoonlijk met jouw smartphone langs moet komen. Je weet van tevoren al dat je dat veel tijd gaat kosten. En dan hebben we het over de parkeerkosten nog niet eens gehad. Eigenlijk is dat vooral veel gedoe. Wij vinden dat ook en vinden dat een Samsung reparatie in Groningen voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Daarom doen we het bij Terello totaal anders. Wij komen namelijk gewoon bij jou voor de deur langs en repareren je telefoon ter plaatse in een professioneel ingerichte mobiele werkplaats.

12 maanden garantie

We komen op elk adres in Groningen voorrijden, bijvoorbeeld bij je thuis, op je werk of waar dan ook in Groningen. Geef simpelweg aan ons door waar je ons verwacht en we zorgen dat we er zijn. Binnen één dag na de melding is jouw Samsung telefoon weer voorzien van een hagelnieuw scherm of ander onderdeel. Als het uitkomt en in je agenda past, dan komen we dezelfde dag nog langs. Handig toch?

De reparatie duurt maximaal 30 minuten en je krijgt altijd 12 maanden garantie op de werkzaamheden en onderdelen. Na reparatie geniet je direct van een weer perfect werkende telefoon. Alles voor een vaste prijs. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. We rekenen geen voorrijkosten en komen langs waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Groningen repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn Samsung