Ski apps! Deze apps zijn onmisbaar op de piste! [2020]

03.01.2020 Geplaatst in iPhone, iPhone Apps door Terello

Straks als je op de piste staat wilt je natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte zijn van het weer en van de verschillende sneeuw hoogtes. Stel je voor dat een onverwachte sneeuwbui je verrast, waardoor je noodgedwongen moet schuilen! Dan kun je beter goed voorbereid zijn! Wij laten je in deze blog zien welke ski apps het beste zijn op dit moment. 

Sneeuwhoogte.nl

De website van Sneeuwhoogte.nl is je wellicht wel bekend. Maar de app van Sneeuwhoogte.nl biedt je daarnaast nog veel meer compacte en handige informatie. Zo kun je in de app per plaats zien hoeveel sneeuw er gaat vallen en wat de specifieke weersverwachtingen zijn. Daarnaast kun je ook per plek verschillende gedetailleerde kaarten bekijken. De app kent een uitgebreide community van gebruikers. Dit is handig, want door de reviews die zij achter laten kun je zien of een dorp of stad goed genoeg is om naar toe te reizen voor jouw wintersportvakantie.

    

Ski Tracks

Deze app wordt ook wel gezien als de Strava van de wintersport-liefhebbers. In deze app kun je namelijk zien welke route je hebt afgelegd, hoe snel je de afdaling hebt gedaan en de welke verschillende hoogtes je hebt afgelegd. Zo kun je je verschillende ritten met elkaar vergelijken. Daarnaast kun je ook foto’s toevoegen aan je rit waardoor je later nog volop kunt nagenieten.  De app kost 1,09 euro in de App Store en 0,95 cent in de Google Play Store.

 Ski Tracks: screenshot

CheckYeti

Sta je straks voor de eerste keer op de piste en wil je daarom skilessen nemen? Dan wil je natuurlijk wel een professionele en gezellige ski-leraar! Met de app van CheckYeti kun je heel makkelijk kijken welke school de beste en leukste skilessen aanbiedt. In de app kun je verschillende reviews lezen van skischolen waardoor je precies weet waar je aan begint als je skilessen inboekt. Daarnaast kun je ook gelijk berichten uitwisselen met je skileraar, wat je misschien nog net even dat stukje zelfvertrouwen kan geven om straks die afdaling te maken!

Telefoon wintersport-proof maken?

Als je straks op de piste staat, wil je natuurlijk niet dat je telefoon opeens uitvalt. Daarom is het slim om van te voren jouw versleten batterij of je scherm te laten vervangen door de professionele monteurs van Terello! Kijk op onze prijzenpagina voor een volledig overzicht!

COMMENTS