9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Smartphone reparatie Borger
Smartphone reparatie Borger

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je smartphone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je smartphone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn om een reparatie uit te voeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je toestel weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn smartphone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een smartphone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Borger om, zonder voorrijkosten, je smartphone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder smartphone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw smartphone op elke plek in Borger,
binnen 30 minuten!

progress-1 Smartphone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Smartphone reparatie Borger
Smartphone reparatie, op elke plek in Borger!

Is je telefoon gevallen en ongelukkig terechtgekomen? Ben je tegen een hard object aangestoten, terwijl je dacht dat je smartphone veilig in je broekzak of tas opgeborgen zat? Helaas zit een ongeluk altijd in een klein hoekje, zeker bij kwetsbare smartphones met grote schermen. Zelfs een zachte botsing kan al tot grote krassen of zelfs breuken leiden. Als het je overkomt is dat enorm balen natuurlijk. Dat snappen we bij Terello maar al te goed. Je smartphone is namelijk zoveel meer dan alleen een telefoon. Al je contacten, foto’s en afspraken staan erop. Misschien luister je onderweg naar muziek of kijk je een serie. En dan hebben we het over je werk nog niet eens gehad. Je moet gewoon bereikbaar zijn. Kortom, een kapotte telefoon wil je zo snel mogelijk weer gerepareerd en online hebben.

Reparatie op locatie!

Je gaat online op zoek naar reparateurs. En dat blijkt vaak een heel gedoe. Want zoek je in Google op smartphone reparatie Borger, dan vind je eigenlijk alleen maar winkels waar je zelf met je telefoon naartoe moet komen. Best onhandig, want dat kost je veel tijd en moeite. Hoe fijn zou het zijn wanneer jouw smartphone gewoon thuis of op je werk voor de deur wordt gerepareerd? Wij vinden namelijk dat een smartphone reparatie in Borger voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Jij gaat dan gewoon door met je eigen bezigheden, terwijl jouw telefoon deskundig en snel wordt gerepareerd. Zodra de monteur klaar is, neem je jouw telefoon weer in ontvangst.

Hoe we dat doen? We komen met een professioneel ingerichte mobiele werkplaats bij je voorrijden. Het maakt niet uit waar in Borger je je bevindt. In de mobiele werkplaats werkt een gespecialiseerde Terello-monteur aan de reparatie van jouw smartphone. Binnen 30 minuten is jouw telefoon weer helemaal gefixt. Van een compleet scherm of behuizing vervangen, tot het repareren van de oplaadpoort of een ander probleem verhelpen. Voor onze monteur heeft geen enkele smartphone een geheim. Onze monteur beschikt over uitgebreide ervaring en werkt in vergelijking met de winkels in Borger vaak nog goedkoper ook.

Vaak nog dezelfde dag

Wanneer je contact met ons opneemt, dan is reparatie van jouw smartphone na je melding altijd binnen één dag mogelijk. Vaak zelfs nog dezelfde dag. Onze mobiele monteur is namelijk altijd in de buurt van Borger aan het werk. Na reparatie krijg je standaard 12 maanden garantie op de werkzaamheden en de gebruikte onderdelen. Kortom, laat Terello jouw smartphone reparatie in Borger uitvoeren. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wilt. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Borger repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn smartphone