9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Telefoon reparatie Gieten
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Gieten om, zonder voorrijkosten, je telefoon te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder telefoon
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw telefoon op elke plek in Gieten,
binnen 30 minuten!

progress-1 Telefoon kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Telefoon reparatie Gieten
Telefoon reparatie, op elke plek in Gieten!

Telefoonreparatie in Gieten nodig? Helaas raken smartphones na een val of stoot snel beschadigd. Vooral het scherm en de behuizing hebben het dan zwaar te verduren. Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Zelfs een zachte botsing kan al grote krassen of zelfs breuken in je scherm tot gevolg hebben. Soms gebeurt dat al wanneer je denkt dat je telefoon veilig opgeborgen in je broekzak of tas zat. Een barst in je scherm of een ander defect aan je telefoon is heel vervelend. Dat snappen we bij Terello maar al te goed.

Zo snel mogelijk een reparatie

Je telefoon is tegenwoordig namelijk zoveel meer dan alleen een telefoon. Al je contacten, mails en foto’s staan erop. Het gebruik van je favoriete apps of een rekening betalen gaat niet meer. Daar komt nog bij dat je bovendien niet meer bereikbaar voor anderen bent. En ook thuis heb je natuurlijk gewoon een werkende telefoon nodig. Dus, een kapotte telefoon wil je zo snel mogelijk gerepareerd hebben.

Maar dan, je zoekt online op telefoonreparatie Gieten en vindt alleen maar reparatiewinkels waar je zelf met je telefoon naartoe moet komen. Dat is onhandig en kost je veel tijd en moeite. Wat je het liefste zou willen? Gewoon door met je bezigheden en je telefoon zonder moeite voor de deur laten repareren, voor een goede prijs. Dat is waar wij je mee helpen. Wij vinden namelijk dat een telefoonreparatie in Gieten voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Hoe we dat doen? We rijden kosteloos voor met een professioneel ingerichte mobiele werkplaats, die jouw telefoon in ontvangst neemt.

Binnen 30 minuten

Een gespecialiseerde Terello-monteur gaat vervolgens direct aan de slag met de reparatie van jouw telefoon. Dat lukt altijd binnen 30 minuten, of zelfs sneller. Dan is je telefoon weer helemaal in orde en professioneel gerepareerd met de beste onderdelen. In vergelijking met winkels in Gieten werken we vaak nog goedkoper ook. Terello komt je helpen op elke door jou gewenste locatie in Gieten, terwijl jij gewoon je eigen ding blijft doen.

Wanneer je contact met ons opneemt, is reparatie van je telefoon vaak dezelfde dag nog mogelijk. De mobiele werkplaats met onze monteur is namelijk altijd in de buurt van Gieten aan het werk. Na reparatie krijg je standaard 12 maanden garantie op de werkzaamheden en de gebruikte onderdelen. Kortom, laat Terello jouw telefoonreparatie in Gieten uitvoeren. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Gieten repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn telefoon