Beleggen apps – deze 3 apps zijn onmisbaar in 2020!

17.01.2020 Geplaatst in iPhone, iPhone Apps door Terello

Heb je de smaak te pakken gekregen met het handelen in cryptocurrency en zou je nu wel verder willen investeren door ook te gaan beleggen in andere aandelen? Dan is het goed om hier handige tools bij te hebben! Voor iedere belegger is het namelijk belangrijk om de beurs in de gaten te houden en te handelen op het juiste moment. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel handige beleggings–apps die jou precies laten zien wat er gebeurt met jouw aandelen en die jou kunnen helpen bij het kopen en verkopen. Wij hebben de vijf beste beleggings apps van 2020 op een rijtje gezet! 

Bux

Bux staat bekend als één van de beste apps om het beleggen te leren. Doordat je eerst begint met een startbedrag van ‘neppe’ valuta (funBUX), kun je alle kneepjes van het vak leren zonder dat je bang hoeft te zijn dat je in één keer gigantische bedragen verliest. In de app krijg je allerlei handige tips en informatie over je aandelen. Daarnaast kun je ook nieuwsberichten lezen die betrekking hebben op die aandelen. Door middel van deze informatie kun je voor jezelf bepalen wat een handige strategie is. Op een gegeven moment, als je het een beetje onder de knie hebt, kun je dan ook echt geld (seriousBUX) inzetten op aandelen.

1486137450_07_plus  PLUS – Ideaal voor als je net begint met beleggen. Handige koersgrafieken.
1486137460_07_minus  MIN –  Voor de ervaren beleggers zijn de mogelijkheden van Bux te beperkt.

Bloomberg Business News

Als belegger moet je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op beursgebied. Daarom is de app van Bloomberg eigenlijk onmisbaar. Bloomberg Business News geeft jou een volledig overzicht van alle nieuwsberichten met betrekking tot de economie, de beurs en andere gerelateerde zaken. Daarnaast heeft de app ook een handige functie waarbij je de real-time beursinformatie kunt zien van alle grote beurzen. Daarbij kun je ook een ‘watchlist’ instellen waarbij je al jouw specifieke aandelen in de gaten kunt houden.

1486137450_07_plus  PLUS – Uitgebreide informatie. Helder design en kwalitatieve artikelen.
1486137460_07_minus  MIN –  Het aantal aandelen dat je kunt toevoegen in de watchlist is nog vrij beperkt.

 

 

beleggen apps beleggen apps

Stock Master 

De app van Stock Master is een van de meest duidelijke apps om de Nederlandse markt in de gaten te houden. De app verkrijgt informatie van Google Finance en verwerkt deze informatie in handige grafieken. Deze functie is erg handig, want door je eigen Google Finance account te koppelen aan de app zul je ook informatie zien die specifiek op jouw situatie is toegespitst. In de app kun je verschillende koerswijzigingen volgen waarbij je ook ver in de tijd terug kan gaan om bepaalde veranderingen te herkennen. Ook biedt de app de optie om de koers in een candlestick grafiek weer te geven, waardoor je veel sneller bepaalde patronen kunt herkennen.

1486137450_07_plus  PLUS – Google Finance informatie, eigen portfolio toevoegen, candlestick grafiek.
1486137460_07_minus  MIN –  Het aantal aandelen dat je kunt toevoegen in de watchlist is nog vrij beperkt.

beleggen apps

Batterij snel leeg?

Als je onderweg bent voor je werk wil je natuurlijk altijd bereikbaar zijn, maar wat doe je dan als je telefoon opeens uitvalt? Je kunt hem dan niet even snel weer opladen. Hier wil je niet elke keer tegen aan lopen. Een goede oplossing zou kunnen zijn om de batterij te vervangen. Terello kan dit snel en betrouwbaar uitvoeren. Wij komen binnen 24 uur naar jou toe, en vervangen dan jouw batterij binnen een half uur. Dus of je nu op je werk zit, of thuis: jouw telefoon kan binnen no-time weer gerepareerd zijn. Kijk hier voor meer informatie voor een iPhone reparatie

COMMENTS