Adblock op je Android telefoon: blokkeer alle reclames! [2020]

03.01.2020 Geplaatst in Android, Tips & Tricks door Terello

Adblock op je Android telefoon. Hoe zorg je ervoor dat je all die irritante reclames kunt blokkeren? Het is namelijk verschrikkelijk vervelend als je altijd reclames te zien krijgt als je aan het internetten bent op je telefoon.  Op de computer heb je dit waarschijnlijk niet omdat je al een handige AdBlocker in je browser hebt geïnstalleerd.  Gelukkig is dit ook heel makkelijk te installeren op je Android telefoon! Door middel van speciale Adblock browsers worden advertenties automatisch geblokkeerd. Wij laten je zien wat de beste Adblock Android apps zijn van dit moment in 2020!

AdBlock Browser for Android

De populairste app van dit moment is de app AdBlock Browser. Deze app is ontwikkeld door de makers van de populaire extensie AdBlock, die op dit moment voor alle bekende browser beschikbaar is. De app heeft in principe alle functies die een normale Internet-browser voor Android ook te bieden heeft, maar blokkeert daarnaast automatisch alle advertenties. In vergelijking met andere browsers, staat deze app erom bekend dat die snel is met websites laden. Daarnaast biedt de AdBlock Browser ook nog een handige functie aan waarbij je cookies niet worden opgeslagen door websites.

adblock android

Opera 

De Opera app staat al lang bekend als één van de betere browser voor je Android telefoon. Door dat Opera ook al lang bestaat als een browser voor de computer kun je merken dat dit ook de Android versie een functionele en intuïtieve browser is. Het mooie aan Opera is dat de makers van de app een Adblocker functie heeft ingebouwd, waardoor je niet meer een aparte extensie hoeft te downloaden. Afgezien van de Adblock functie is de Opera browser vergelijkbaar met browsers zoals Chrome. Daarnaast biedt Opera je ook een persoonlijke nieuwsfeed aan, wat handig is als je nieuws wilt lezen dat voor jou is geselecteerd.

 

Opera browser

Samsung AdBlocker 

Een positieve ontwikkeling is dat steeds meer bedrijven gaan investeren in Adblockers. Zo ook Samsung zelf door middel van het integreren van een Adblock functie in de eigen browser. Dit was voordelig voor gebruikers van Samsung, maar is tegenwoordig voor alle bezitters van een Android telefoon beschikbaar. Samsung heeft namelijk recentelijk de Samsung browser beschikbaar gemaakt voor alle Android gebruikers. Het voordeel van deze Samsung browser is dat er een Adblock functie in is gebouwd. Deze Adblock functie browst vaak sneller dan andere Adblockers en blokkeert ook trackers blokkeert waardoor je privacy gewaarborgd blijft.

 

adblock android

Terello: Adblock voor die barsten op je scherm!

Het is natuurlijk geweldig als je geen reclames meer ziet tijdens het internetten op je mobiel. Maar toch is het vrij irritant als je moet browsen op een mobiel met een kapot scherm. Hier wilt je natuurlijk niet al te lang mee zitten. Toch ben je misschien bang dat je straks zonder mobiel zit. Maar, geen paniek! Terello komt namelijk naar je toe om je Android telefoon te maken! Binnen 30 minuten is je telefoon gemaakt. Niet al te lang wachten met het maken van een afspraak dus! Een  iPhone reparatie bij Terello is is namelijk binnen no-time gefixt!

COMMENTS

Plaats een reactie