9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Tablet reparatie Roden
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een Tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Roden om, zonder voorrijkosten, je Tablet te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder Tablet
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw Tablet op elke plek in Roden,
binnen 30 minuten!

progress-1 Tablet kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Klanten beoordelen ons via ‘klantenvertellen’ en Google als Uitstekend

 

Bron Google reviews

 

Tablet reparatie Roden
Tablet reparatie, op elke plek in Roden!

Is het scherm van je tablet kapot doordat hij is gevallen of je per ongeluk ergens tegenaan gestoten bent? Zit er een barst in? Misschien loopt de accu van je tablet wel sneller leeg dan vroeger of heb je een ander probleem met je toestel. Wat er ook aan de hand is, Terello fixt jouw tablet binnen 30 minuten, gewoon bij je thuis, op het werk of welke andere plek in Roden dan ook. Als reparateur weten we namelijk maar al te goed hoe onmisbaar je tablet voor je is.

Terello komt op locatie

Wanneer je op internet zoekt naar tablet reparatie Roden, vind je bijna alleen maar reparatiewinkels waar je persoonlijk met je tablet langs moet komen. Dat is best onhandig, want dat kost je behoorlijk wat tijd en moeite. Ten eerste moet je er naartoe, dan nog een tijd wachten op andere klanten en jouw reparatie. Kan dat niet anders? Zou het niet super zijn wanneer een professionele reparateur gewoon bij je thuis of op je werk langskomt? Die jouw tablet aanneemt en hem vervolgens weer binnen een half uurtje voor de deur repareert? Zonder gedoe en voor een goede prijs.

Zo doen we dat bij Terello. Wij vinden namelijk dat een tablet reparatie in Roden voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. We komen met een compleet ingerichte mobiele werkplaats naar je toe. In de mobiele werkplaats voert onze ervaren monteur elke gewenste tablet reparatie in Roden uit. Zelf ga je gewoon door met je bezigheden. Ben je aan het werk? Thuis of aan het sporten? Misschien wel in de bioscoop of in de kroeg. Het maakt ons niet uit. Onze mobiele monteur is altijd in de buurt. Een reparatie duurt maximaal 30 minuten en je krijgt er standaard ook nog eens 12 maanden garantie op.

Wat je reparatie ook is, vergeleken met winkels in Roden is Terello vaak nog goedkoper ook. Bij de reparatie gebruiken we altijd originele onderdelen van Samsung of Apple. En neem je contact met ons op? Dan plannen we direct een afspraak in op een moment waarop het jou perfect uitkomt. Laat ons je tablet fixen, terwijl jij lekker doorgaat met waar je mee bezig was. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Roden repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn Tablet