9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Telefoon reparatie Roden
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Roden om, zonder voorrijkosten, je telefoon te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder telefoon
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw telefoon op elke plek in Roden,
binnen 30 minuten!

progress icon Telefoon kapot
calendar icon Terello boeken
map icon Terello fixt op locatie
done icon jij weer blij

Klantervaringen

Klanten beoordelen ons via ‘klantenvertellen’ en Google als Uitstekend

 

Bron Google reviews

 

Telefoon reparatie Roden
Telefoon reparatie, op elke plek in Roden!

Heb je een telefoonreparatie in Roden nodig? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Is je telefoon gevallen en ongelukkig terechtgekomen? Of ben je tegen een hard object aangestoten? Zelfs een zachte botsing leidt vaak al tot krassen of zelfs een grote breuk in het scherm. Elk jaar lopen miljoenen telefoons in Nederland op die manier schade op. Heel vervelend, want je telefoon is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een telefoon om mee te bellen.

Terello snapt dat

Meestal staan al je contacten, afspraken en mooiste foto’s op je smartphone. Het is onderweg een onmisbaar apparaat, al was het alleen al om je route te plannen, dingen op te zoeken of je contacten te bellen. Ook thuis heb je gewoon een goed werkende telefoon nodig. Op het moment waarop je scherm slecht leesbaar of zelfs helemaal kapot is, mis je jouw telefoon enorm. Dat snappen we bij Terello maar al te goed. Kortom, een kapotte telefoon wil je zo snel mogelijk laten repareren. Maar wat nu?

Wanneer je online zoekt op telefoonreparatie Roden, vind je alleen maar reparatiewinkels in de omgeving waar je zelf met je telefoon naartoe moet komen. Dat is onhandig, want het kost je ten eerste veel tijd en moeite. Je moet erheen, dan wachten op andere klanten en je reparatie, waarna je weer naar huis of je werk gaat. En dan hebben we eventuele parkeerkosten, benzinegeld en de kosten van de reparatie nog niet eens meegerekend!

Je wilt gewoon door met waar je mee bezig was en een snelle reparatie voor een goede prijs, zonder gedoe. Dat is waar wij je mee helpen. Wij vinden namelijk dat een telefoonreparatie in Roden voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn.

Hoe we dat doen? Simpel: we rijden kosteloos voor met een professioneel ingerichte mobiele werkplaats. Onze reparateurs voeren in deze werkplaats elke denkbare telefoonreparatie in Roden uit. Al binnen 30 minuten of sneller is jouw telefoon weer helemaal gerepareerd. En het mooiste van alles: in vergelijking met andere winkels in Roden werken we vaak nog goedkoper ook. Het maakt niet uit of je op je werk, thuis of waar dan ook in Roden bent. Terello komt je helpen op de door jou gewenste locatie.

Omdat we weten dat je jouw telefoon graag snel weer gerepareerd wilt hebben, is reparatie in Roden of omgeving vaak dezelfde dag nog mogelijk. Onze mobiele monteur is namelijk altijd in de buurt van Roden aan het werk. Elke reparatie duurt maximaal 30 minuten en bovendien krijg je er standaard 12 maanden garantie op. Ideaal toch? Kortom, Terello fixt jouw smartphone of tablet in Roden. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Roden repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn telefoon