5 handige zwangerschaps apps voor je iPhone! [2020]

27.01.2020 Geplaatst in iPhone, iPhone Apps door Jan-Peter - Terello

Zwangerschaps apps, ideaal voor alle dingen die je nog moet regelen en alle dingen die je wilt weten omtrent je zwangerschap! Je wilt natuurlijk graag zo goed mogelijk alles voorbereid hebben. Met behulp van deze zwangerschaps apps voor je iPhone weet je precies wat je mag eten, hoe snel je baby groeit en wat je doet moet doen als het eenmaal zover is! Heb jij daarnaast nog andere zwangerschaps apps die je graag met ons wilt delen? Laat het weten in de opmerkingen hieronder! 

ZwangerHap 

Bij veel zwangere vrouwen speelt de vraag ”wat kan ik nou wel en niet eten tijdens mijn zwangerschap?” In deze zwangerschaps app kun je dat van duizenden producten opzoeken. Ook geeft ZwangerHap je meer info over gezond eten tijdens de zwangerschap, voorbereiding op borstvoeding, hulp bij kwaaltjes tijdens de zwangerschap en over de groei van een baby in de buik.

ZwangerHap app van het Voedingscentrum | Consumentenbondd

24Baby

De zwangerschaps app 24Baby, ook wel bekend van de website 24baby.nl  is de meest vertrouwde online bron voor (aanstaande) ouders. 24Baby is het informatieplatform voor iedereen met een kinderwens, zwangeren en ouders van een baby.  Volg de zwangerschapskalender, word lid van je geboorteclub, praat mee op het forum en vind dé ideale babynaam. Vooral voor kersverse ouders die met hun eerste kindje boordevol vragen zitten, en de onzekerheid nog wel eens om de hoek komt kijken is dit een super handige zwangerschaps app. Je kunt onder andere deel nemen aan forums waar je ervaringen met elkaar kunt uitwisselen. Super interessant!

zwangerschapskalender op zwangerschaps app

Tuurlijk Schatje

Nice! Je hebt je mannelijkheid bewezen. En je hebt gelijk: je kunt wel wat morele support gebruiken. De speciale zwangerschaps app Tuurlijk Schatje kan voor de vader natuurlijk niet gemist worden. Elke dag krijg je een handige tip, grappig feitje, of belangrijk nieuws, om zo de 9 maanden van de zwangerschap handig te benutten. Je hebt hier overigens ook een boek van, maar deze zwangerschaps app is dan weer gratis! Super chill!

Tuurlijk schatje- app voor iOS en Android

Werk & Zwangerschap

Je hebt een (parttime) baan en verwacht een kindje. Je bent helemaal in de wolken, maar vraagt je wel af wat je rechten en plichten zijn als je zwanger bent en werkt. Om je daarbij te helpen is er nu de Werk & Zwangerschap app van de FNV, met deskundig en betrouwbaar advies over werken tijdens je zwangerschap. Je kan hierbij ook je uitgerekende datum invoeren waardoor je advies op maat krijgt! De zwangerschaps app is in vijf verschillende thema’s, veilig & gezond werken, werken tijdens je zwangerschap, ziek melden tijdens of na je zwangerschap, zwangerschaps- en bevallingsverlof en na de bevalling weer aan het werk.

Werk & Zwangerschap by FNV

Storky

Een praktische en eenvoudig te gebruiken weeën timer zwangerschaps app voor de gelukkigste dag van je leven. Deze zwangerschaps app is dan ook gemaakt met hulp van zowel moeders als professionele kraamhulpen. Meet met de slimme timer de weeën en tijd tussen weeën met één tik op de knop. Storky geeft je praktische informatie over hoe weeën werken, hoe je ze meet, en laat je weten wanneer je moet overwegen om naar het ziekenhuis of geboortecentrum te gaan.

Storky - weeëntimer door TappyTaps s.r.o.

Bijna uitgeteld en een kapot scherm?

Je loopt op je hoogtepunt en bent enorm druk om je check list nog af te werken voordat jullie mooie kleine wondertje komt. Het laatste waar je je dan druk over wilt maken is je telefoon die jou in de steek laat. Je batterij in slechte conditie? Ben je ineens niet meer hoorbaar voor je verloskundige?Grote kans dat je microfoon defect is. Wat doe je nu? Terello bellen, natuurlijk! De reparateurs van Terello komen namelijk binnen 24 uur naar je toe, en voeren daar een Iphone reparatie uit binnen 30 minuten. Dan kan jij je focussen op jezelf en de kleine. Goeie service toch?

COMMENTS