9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Purmerend
iPhone reparatie Purmerend

Heb je niet goed op een van je weer apps gekeken, en is je iPhone nu verzopen tijdens een regenbui? Of was je aan het koken, en is toen je iPhone van het aanrecht afgevallen? Ben je daarom op zoek naar een iPhone reparatie winkel in Purmerend?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Purmerend om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Purmerend,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Purmerend
iPhone reparatie, op elke plek in Purmerend!

Kun jij nog een dag zonder je iPhone? Waarschijnlijk heb je ‘m nodig voor je werk of voor je studie, maar ook in het contact onderhouden met vrienden en familie. Als je iPhone dreigt leeg te raken, ben je natuurlijk er zo snel mogelijk bij om ‘m weer aan de oplader te leggen. En als je op een gegeven moment geen internet of bereik meer hebt, voelt dat toch heel onwennig.

Maar wat doe dan als je iPhone stuk gaat? Je wilt natuurlijk dat ‘ie zo snel mogelijk gemaakt word, en daaro moet je op zoek naar een reparatie winkel in Purmerend. Dit heb je natuurlijk niet even gevonden. Je moet wel goed kijken naar de prijzen, de voorwaarden, en ook natuurlijk hoeveel tijd het gaat kosten. Want bij de meeste iPhone reparatie winkeltjes in Purmerend moet je toch nog even wachten.

Zou het niet veel makkelijker zijn, als jij gewoon kon blijven waar je was, en dat iemand anders naar jou toe kwam om je iPhone te fixen. Dan kun je gewoon lekker door met werken, terwijl in 30 minuten je iPhone weer zo goed als nieuw is. Dit is wat de reparatieservice Terello doet. Terello komt binnen 24 uur naar jou toe, voert in 30 minuten een iPhone reparatie uit bij jouw op het werk of bij je thuis, en geeft jou dan ook nog eens 12 maanden garantie op elke reparatie. Super, toch? Maak snel een afspraak!.

Onze top 3 van iPhone reparaties in Purmerend:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

Repareer mijn iPhone