9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPad reparatie Zuidlaren
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPad voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Zuidlaren om, zonder voorrijkosten, je iPad te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPad
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPad op elke plek in Zuidlaren,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad reparatie Zuidlaren
iPad reparatie, op elke plek in Zuidlaren!

Natuurlijk ben je heel voorzichtig met je iPad. Toch kan het ondanks die voorzichtigheid gebeuren dat jouw geliefde tablet van tafel valt, of per ongeluk uit je handen glijdt. Het resultaat? Meestal een iPad met een beschadigd scherm vol barsten of zelfs een compleet versplinterd scherm. Oei! Dat is schrikken als je jouw iPad weer oppakt van de grond. Heb je geen gebroken scherm, maar een ander probleem? Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je iPad na een aantal jaren trouwe dienst wat slechter begint te worden. De accu gaat misschien niet meer zo lang mee, of een aansluitpunt werkt niet goed meer. Hoe dan ook, dat er wat moet wat gebeuren is wel duidelijk.

Je zoekt online op iPad reparatie Zuidlaren en vindt eigenlijk alleen maar winkels die van jou verwachten dat je persoonlijk langskomt. Maar is dat echt wel nodig? Ergens naartoe moeten is best wel een hoop gedoe en kost je veel tijd. Dat moet toch anders kunnen? Wij snappen dat als geen ander. Wij vinden we namelijk dat een iPad reparatie in Zuidlaren voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Het grote voordeel van Terello is dat wij overal kunnen komen: waar jij maar waar wilt. Dus of je nou keihard zit te werken op kantoor, of met een vriend heb afgesproken in de kroeg, wij gaan voor je aan de slag en komen met een mobiele werkplaats bij je langs. Gewoon voor de deur dus!

Je hoeft de deur dus niet meer uit. We repareren jouw iPad op elke locatie naar keuze in Zuidlaren, waar je maar wilt dus. Na je melding is jouw iPad binnen één dag weer helemaal gefixt. Vaak is reparatie dezelfde dag nog mogelijk. Onze reparateurs hebben veel ervaring, en geven jou daarom ook 12 maanden garantie bij elke iPad reparatie. De reparatie duurt dankzij de ervaring van onze ervaren monteurs slechts maximaal 30 minuten. We gebruiken originele onderdelen. Tijdens de reparatie ga je zelf gewoon verder met waar je mee bezig was. Na reparatie geniet je direct van een weer perfect werkende iPad. En dankzij onze vaste prijzen weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Ook rekenen we geen voorrijkosten. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Zuidlaren repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn iPad