9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Tablet reparatie Zuidlaren
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Zuidlaren om, zonder voorrijkosten, je tablet te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder tablet
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw tablet op elke plek in Zuidlaren,
binnen 30 minuten!

progress-1 Tablet kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Tablet reparatie Zuidlaren
Tablet reparatie, op elke plek in Zuidlaren!

Na een val of stoot raken veel tablets helaas snel beschadigd. Vooral het scherm en de behuizing hebben op zo’n moment veel te verduren. Je loopt het risico op een barst of zelfs versplintering van het complete beeldscherm. Geen fraai gezicht en werken op je tablet is bijna onmogelijk. Telkens weer blijkt een ongeluk in een klein hoekje te zitten, hoe zuinig je ook op je tablet bent. En pas als je schade aan je tablet hebt, blijkt hoe onmisbaar het apparaat eigenlijk voor je is. Voor je werk, thuis of misschien allebei. Heb je geen gebroken scherm, maar een ander probleem? Bijvoorbeeld een accu die snel leegloopt of een oplaadpoort die niet meer goed werkt? Ook dat is natuurlijk heel vervelend. Daar wil je het liefst zo snel mogelijk vanaf.

Om je tablet te laten repareren zoek je online op tablet reparatie Zuidlaren. Dan vind je eigenlijk alleen maar winkels in de omgeving waar je zelf heen moet met je tablet. Eigenlijk helemaal niet handig, want dat kost je veel tijd en is vooral gedoe. Is dat echt nodig? Dat moet toch anders kunnen? Bij Terello snappen we dat en we doen het daarom helemaal anders. Wij vinden namelijk dat een tablet reparatie in Zuidlaren voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Dus komen we na jouw reparatiemelding gewoon naar je toe met een complete mobiele werkplaats. Je hoeft de deur dus niet meer uit. We repareren jouw tablet op elke locatie naar keuze in Zuidlaren, waar je maar wilt. Bij je thuis, op je werk of misschien wel bij je favoriete restaurant of sportclub.

Wij zorgen ervoor dat er binnen één dag een ervaren reparateur voor de deur staat. Als het je uitkomt, dan is reparatie dezelfde dag ook vaak mogelijk. Als we bij je aankomen, dan is de reparatie binnen 30 minuten of sneller gedaan. Natuurlijk gebruiken we daarbij alleen originele onderdelen van Samsung of Apple. Binnen no-time geniet je weer van een goed werkende tablet. Fijn toch? Standaard krijg je 12 maanden garantie op de reparatie van je tablet. Vooraf weet je precies waar je aan toe bent, dankzij onze vast prijzen voor een bepaalde reparatie. Ook rekenen we geen voorrijkosten en komen we langs waar en wanneer jij wil. Kortom: makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Zuidlaren repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn tablet