9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Telefoon reparatie Zuidlaren
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Zuidlaren om, zonder voorrijkosten, je telefoon te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder telefoon
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw telefoon op elke plek in Zuidlaren,
binnen 30 minuten!

progress-1 Telefoon kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Telefoon reparatie Zuidlaren
Telefoon reparatie, op elke plek in Zuidlaren!

Op zoek naar een telefoonreparatie in Zuidlaren? Is het scherm van je telefoon gebarsten of helemaal kapot, omdat je telefoon is gevallen of ergens tegenaan gestoten is? Misschien heb je een probleem met je accu of het opladen? Wat het probleem ook is, Terello repareert jouw telefoon binnen 30 minuten waar je maar wilt in Zuidlaren. Gewoon bij je thuis, op het werk of welke andere plek in Zuidlaren dan ook.

Een telefoon is tegenwoordig een onmisbaar apparaat. Dat weten we als telefoonreparateur maar al te goed. In je telefoon staan al je contacten, afspraken, mails en meer. Vaak merk je pas hoe erg je jouw telefoon mist als deze het niet meer doet, of je last hebt van een beschadigd scherm. We snappen goed dat je die problemen zo snel mogelijk wilt oplossen.

Maar als je dan online zoekt op telefoonreparatie Zuidlaren, dan vind je eigenlijk alleen maar reparatiewinkels waar je met jouw telefoon naartoe moet komen. Niet zo handig, want dat is nogal een gedoe. Eerst moet je er zelf naartoe en vervolgens wachten op andere klanten en de reparatie. Daarna moet je weer naar huis en ben je zo een aantal uren verder. Gelukkig kan dat anders. Hoe fijn zou het zijn wanneer er een professionele telefoonreparateur gewoon bij jou thuis of op je werk langskomt? Of misschien wel als je ergens aan het sporten of uit eten bent?

Onze monteur neemt je telefoon aan en repareert hem vervolgens binnen 30 minuten in een professioneel ingerichte mobiele werkplaats. Daar kunnen we alle mogelijke reparaties aan jouw telefoon uitvoeren. Alles zonder gedoe en voor een goede prijs. Dat is wat we bij Terello doen. Zo maken we een telefoonreparatie in Zuidlaren voor jou zo gemakkelijk mogelijk. Tijdens de reparatie van jouw telefoon in Zuidlaren ga je zelf gewoon door met waar je mee bezig was. Na reparatie gaat je telefoon weer jaren mee. En het mooie van alles: vergeleken met de telefoonreparatiewinkels in Zuidlaren is Terello vaak nog goedkoper ook.

De mobiele reparatiebus is altijd in de buurt van Zuidlaren. Daardoor kunnen we jouw telefoon meestal dezelfde dag nog repareren. Ideaal toch? Standaard krijg je 12 maanden garantie op de reparatie en de gebruikte onderdelen. Bel je ons nu? Dan plannen we direct een afspraak in. Terello fixt jouw smartphone of tablet in Zuidlaren. Makkelijk, snel en betrouwbaar. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil!

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Zuidlaren repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn telefoon