9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Smartphone reparatie Zuidlaren
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een smartphone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Zuidlaren om, zonder voorrijkosten, je smartphone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder smartphone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw smartphone op elke plek in Zuidlaren,
binnen 30 minuten!

progress-1 Smartphone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Smartphone reparatie Zuidlaren
Smartphone reparatie, op elke plek in Zuidlaren!

Werkt je telefoon niet meer of is je scherm kapot? Misschien wil je eindelijk van die ontsierende kras op je behuizing af, of is je accu na een aantal jaren wel aan vervanging toe. Welk probleem je ook hebt, bij Terello snappen we hoe vervelend dat is. Want waarschijnlijk heb je jouw smartphone hard nodig voor je werk, je studie of gewoon thuis. Het is gewoon lastig als je niet bereikbaar bent of zelf niemand kan bereiken. En dan hebben we het nog niet eens over al je contacten, mails en foto’s waar je niet meer bij kan. Hoe dan ook, het is tijd om je smartphone te laten repareren.

Maar als je vervolgens op internet in Google zoekt op smartphone reparatie Zuidlaren, dan vind je alleen maar winkels waar je persoonlijk met je smartphone naartoe moet komen. En dat is eigenlijk zonde van je tijd en vooral een hoop gedoe. Je maakt kosten voor parkeren en vervoer, moet wachten op andere klanten en jouw reparatie. Hoe fijn zou het zijn wanneer je gewoon verder kunt met waar je mee bezig bent, terwijl jouw smartphone voor de deur bij je thuis of op het werk wordt gerepareerd?

Dat is waar wij je mee helpen. Terello komt namelijk gewoon bij jou voor de deur. Of dat nu bij je thuis, op je werk of ergens anders in Zuidlaren is. Dat maakt niet uit. Zonder voorrijkosten. Als wij er met onze mobiele werkplaats kunnen komen, dan staan we binnen no-time voor je deur. Wij vinden namelijk dat een smartphone reparatie in Zuidlaren voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. En het mooie: binnen maximaal 30 minuten is jouw smartphone weer helemaal gerepareerd.

En om de prijs hoef je het ook niet te laten, want vergeleken met andere winkels in Zuidlaren werken we vaak nog goedkoper ook! Een smartphone reparatie in Zuidlaren kan binnen één dag. Soms zelfs dezelfde dag nog, als jou dat ook uitkomt. De Terello-reparatiebus is namelijk altijd in de omgeving van Zuidlaren aan het werk en dus altijd in de buurt. Daarnaast krijg je standaard krijg je 12 maanden garantie op de reparatie en de onderdelen. Vooraf weet je dankzij de vaste prijzen voor onze reparaties precies waar je aan toe bent. Kortom, Terello fixt jouw smartphone in Zuidlaren, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Zuidlaren repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn smartphone