9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPad reparatie Norg
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPad voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Norg om, zonder voorrijkosten, je iPad te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPad
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPad op elke plek in Norg,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad reparatie Norg
iPad reparatie, op elke plek in Norg!

Terwijl je lekker onderuitgezakt op de bank ligt, glijdt je iPad zomaar in een flits op de grond. Voordat je weet wat er precies gebeurt, slaat de schrik je om het hart. Het zal toch niet je iPad zijn? Je buigt voorover en ziet je iPad op de grond liggen. Even hoop je nog dat de schade mee zal vallen, of er misschien wel helemaal niets aan de hand is. maar helaas, er zit een grote barst in je scherm en het glas lijkt wel versplinterd.

Schade aan je iPad?

Het is zomaar een scenario dat zich in veel huishoudens afspeelt. Heb je geen gebroken scherm, maar een ander probleem? Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je iPad na een aantal jaren trouwe dienst wat slechter begint te worden. De accu gaat misschien niet meer zo lang mee, of een aansluitpunt werkt niet goed meer.Je iPad moet in ieder geval gerepareerd worden, want een nieuwe kopen is natuurlijk ook zonde en nergens voor nodig.

Wanneer je online zoekt op iPad reparatie Norg, vind je aleen winkels waar je persoonlijk met je iPad naartoe moet komen. Lastig, is dat echt nodig? Kan dat niet anders? Gelukkig wel. Wij snappen dat als geen ander. Wij vinden we namelijk dat een iPad reparatie in Norg voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Terello komt namelijk gewoon bij je thuis, op je werk of op welke locatie in Norg dan ook. We komen met een mobiele werkplaats bij je langs en gaan direct voor je aan de slag. Gewoon voor de deur dus!

Binnen een dag

Je hoeft de deur dus niet meer uit. Na je melding is jouw iPad binnen één dag weer helemaal gefixt. En vaak is reparatie dezelfde dag nog mogelijk. De reparatie duurt dankzij de ervaring van onze ervaren monteurs slechts maximaal 30 minuten. We gebruiken originele onderdelen. Tijdens de reparatie ga je zelf gewoon verder met waar je mee bezig was.

Na reparatie geniet je direct van een weer perfect werkende iPad. Dankzij onze vaste prijzen weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Onze reparateurs hebben veel ervaring, en geven je daarom ook 12 maanden garantie op elke iPad reparatie. Ook rekenen we geen voorrijkosten. Kortom, makkelijk, snel en betrouwbaar. Waar wacht je nog op?

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Norg repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn iPad