9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Telefoon reparatie Norg
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Norg om, zonder voorrijkosten, je telefoon te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder telefoon
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw telefoon op elke plek in Norg,
binnen 30 minuten!

progress-1 Telefoon kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Telefoon reparatie Norg
Telefoon reparatie, op elke plek in Norg!

Telefoonreparatie in Norg nodig? Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Is je telefoon gevallen en ongelukkig terechtgekomen? Ben je tegen een hard object aangestoten terwijl je dacht dat je telefoon veilig opgeborgen in broekzak of tas zat? Zelfs een zachte botsing kan grote krassen of zelfs breuken in je scherm leiden. Op die manier raken elk jaar miljoenen telefoons beschadigd.

Gewoon door je met je eigen bezigheden

Dat is heel vervelend, want je telefoon is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een telefoon. Wat te doen? Want je wil je telefoon natuurlijk niet graag missen en snel weer online zijn. Op je telefoon staan al je contacten, foto’s en afspraken. Als je telefoon het niet meer doet, dan ben je bovendien niet meer bereikbaar. Ook thuis heb je natuurlijk gewoon een werkende telefoon nodig. Een kapotte telefoon of onderdeel daarvan wil je dus zo snel mogelijk laten repareren. Dat snappen we bij Terello maar al te goed.

Het repareren van een telefoon is vaak een heel gedoe. En zoek je online op telefoonreparatie Norg? Dan vind je alleen maar reparatiewinkels waar je zelf met je telefoon naartoe moet komen. Dat is onhandig en het kost je vooral veel tijd en moeite. Het liefst wil je gewoon door met je eigen bezigheden en een snelle reparatie voor een goede prijs. Dat is waar wij je mee helpen. Wij vinden namelijk dat een telefoonreparatie in Norg voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn.

Hoe we dat doen? We nemen alle nadelen voor je weg en rijden kosteloos voor met een professioneel ingerichte mobiele werkplaats. Daarin werkt een gespecialiseerde Terello-monteur aan de reparatie van jouw telefoon. Binnen 30 minuten is jouw telefoon weer helemaal gerepareerd. En in vergelijking met winkels in Norg werken we vaak nog goedkoper ook. Terello komt je helpen op elke door jou gewenste locatie in Norg, terwijl jij gewoon je eigen ding blijft doen.

We weten dat je jouw telefoon graag snel weer werkend wilt hebben. Neem je contact met ons op? Dan is reparatie vaak dezelfde dag nog mogelijk. Onze mobiele monteur is namelijk altijd in de buurt van Norg aan het werk. Na reparatie krijg je bovendien standaard 12 maanden garantie op de werkzaamheden en de gebruikte onderdelen. Kortom, laat Terello jouw telefoonreparatie in Norg uitvoeren. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar. Maak direct een afspraak en laat jouw telefoon in Norg repareren.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Norg repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn telefoon