9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Samsung reparatie Norg
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een Samsung voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Norg om, zonder voorrijkosten, je Samsung te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder Samsung
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw Samsung op elke plek in Norg,
binnen 30 minuten!

progress-1 Samsung kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Samsung reparatie Norg
Samsung reparatie, op elke plek in Norg!

Helemaal per ongeluk laat je jouw Samsung tablet of smartphone uit je handen glijden. Je hoopt nog maar één ding: is het scherm nog heel? Helaas zie je dat op het scherm een forse barst zit en het glas in een hoek helemaal verbrijzeld is. Oei! Wat nu? Het is zomaar een situatie die zich dagelijks bij veel mensen afspeelt. Ook als je Samsung een ander probleem heeft, merk je hoe lastig dat is. Loopt de accu van je telefoon bijvoorbeeld snel leeg, werken de oplaadpoort of volumeknoppen niet meer? Wat het probleem ook is, wij helpen je weer op weg.

Tablet reparatie in Norg

Alleen zodra je op internet zoekt op tablet reparatie Norg, vind je bijna alleen maar reparatiewinkels waar je persoonlijk met je tablet langs moet komen. Kan dat niet anders? Natuurlijk wel! Hoe fijn zou het zijn wanneer de reparatie gewoon bij jou voor de deur gedaan kan worden? Bij je thuis, op het werk of waar dan ook? Zonder gedoe en voor een goede prijs. Zo doen we dat bij Terello. Wij vinden namelijk dat een tablet reparatie in Norg voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Wat er ook aan de hand is, wij fixen jouw tablet binnen 30 minuten, of sneller.

Nadat je jouw Samsung device aan de monteur geeft, gaat hij aan de slag en kun jij gewoon verder met je eigen bezigheden. Na reparatie geniet je direct weer van een perfect werkende Samsung telefoon of tablet. Ideaal toch? We rijden op elke door jou gewenste locatie in Norg voor. Bij je thuis, op je werk of terwijl je aan het sporten of uit eten bent. De reparatie is binnen 30 minuten klaar.

Binnen één dag is jouw Samsung weer helemaal gefixt. Heb je vandaag nog tijd? Dan komen we als dat mogelijk is dezelfde dag nog. Reparaties doen we altijd met originele Samsung-onderdelen en standaard krijg je 12 maanden garantie. We hanteren trouwens vaste prijzen. Er zitten geen addertjes onder het gras en alle kosten zijn inbegrepen. Kortom: makkelijk, snel en betrouwbaar. Laat ons weten waar je bent en we komen eraan.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Norg repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn Samsung