9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Tablet reparatie Norg
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Norg om, zonder voorrijkosten, je tablet te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder tablet
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw tablet op elke plek in Norg,
binnen 30 minuten!

progress-1 Tablet kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Tablet reparatie Norg
Tablet reparatie, op elke plek in Norg!

Stel je voor, je bent lekker aan het werk op je tablet. Een collega leidt je even kort af en voor je het weet voel je ineens je tablet van tafel glijden. In een reflex probeer je de tablet nog op te vangen, maar het is al te laat. Wanneer je naar de grond kijkt, zie je jouw tablet met een kapot scherm liggen. Oei! Barsten en glassplinters maken het scherm compleet onleesbaar. Ook andere problemen met tablets komen veel voor, zoals een snel leeglopende accu of een connector die niet meer goed werkt.

Tablet reparatie in Norg

Je tablet is vaak nog te nieuw om helemaal te vervangen en een reparatie is bijna altijd nog prima mogelijk. Alleen zodra je op internet zoekt op tablet reparatie Norg, vind je bijna alleen maar reparatiewinkels waar je persoonlijk met je tablet langs moet komen. Kan dat niet anders? Natuurlijk wel! Hoe fijn zou het zijn wanneer de reparatie gewoon bij jou voor de deur gedaan kan worden? Bij je thuis, op het werk of waar dan ook? Zonder gedoe en voor een goede prijs. Zo doen we dat bij Terello.

Wij vinden namelijk dat een tablet reparatie in Norg voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Wat er ook aan de hand is, wij fixen jouw tablet binnen 30 minuten, of sneller. Wanneer je ons inschakelt, komen we met een compleet ingerichte mobiele werkplaats naar je toe. Daar voert onze monteur elke gewenste tablet reparatie in Norg uit. Zelf ga je gewoon door met je bezigheden.

Of je nu aan het werk of thuis bent, misschien wel aan het sporten, in de bioscoop of de kroeg. Het maakt ons niet uit. Onze mobiele monteur is altijd in de buurt. Hij werkt elke dag in de omgeving van Norg en kan jouw tablet daardoor na je melding meestal dezelfde dag nog repareren. Ideaal toch?

Neem je contact met ons op? Dan plannen we direct een afspraak in op een moment waarop het jou perfect uitkomt. Laat ons je tablet fixen, terwijl jij lekker doorgaat met waar je mee bezig was. We gebruiken altijd originele onderdelen voor jouw iPad (Apple) of Samsung tablet. Wat je reparatie ook is, vergeleken met de winkels in Norg is Terello vaak nog goedkoper ook. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Norg repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn tablet