9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Norg
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Norg om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Norg,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Norg
iPhone reparatie, op elke plek in Norg!

Is je iPhone gevallen en ongelukkig terechtgekomen, of ben je tegen een hard object aangestoten? Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Zelfs een zachte botsing leidt vaak al tot krassen of soms zelfs een grote breuk in het scherm. Heel vervelend, want je iPhone is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een iPhone om mee te bellen. Wat te doen? Je wil je iPhone niet graag missen. Meestal staan al je contacten, afspraken en mooiste foto’s op je smartphone. Zonder werkende iPhone ben je simpelweg niet meer bereikbaar. Ook thuis heb je natuurlijk gewoon een iPhone nodig.

Terello snapt dat

Dat snappen we bij Terello maar al te goed. Een kapotte iPhone wil je zo snel mogelijk laten fixen. Alleen is het laten repareren van een iPhone meestal een heel gedoe. Wanneer je online zoekt op iPhone reparatie Norg, vind je alleen maar reparatiewinkels waar je zelf met je iPhone naartoe moet komen. Behoorlijk onhandig, want dat kost je vooral veel tijd en moeite. Het liefst wil je gewoon door met je eigen bezigheden en een snelle reparatie voor een goede prijs. Dat is waar wij je mee helpen. Wij vinden namelijk dat een iPhone reparatie in Norg voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn.

Hoe we dat doen? Simpel, we rijden namelijk kosteloos voor met een professioneel ingerichte mobiele werkplaats. Daarin voert een gespecialiseerde Terello-monteur de reparatie van jouw iPhone uit. Vanuit deze mobiele werkplaats is elke denkbare iPhone reparatie in Norg te doen. We repareren jouw telefoon altijd binnen 30 minuten of sneller. En in vergelijking met winkels in Norg werken we vaak nog goedkoper ook.

Dezelfde dag nog mogelijk

En omdat we weten dat je jouw iPhone graag snel weer wilt kunnen gebruiken, is reparatie dezelfde dag nog mogelijk. Onze mobiele monteur is namelijk altijd in de buurt van Norg aan het werk. Standaard krijg je 12 maanden garantie op de werkzaamheden en de reparatie. Kortom, Terello fixt jouw smartphone of tablet in Norg. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar. Maak direct een afspraak en laat jouw iPhone in Norg repareren.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Norg repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn iPhone