9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Smartphone reparatie Norg
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een smartphone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Norg om, zonder voorrijkosten, je smartphone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder smartphone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw smartphone op elke plek in Norg,
binnen 30 minuten!

progress-1 Smartphone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Smartphone reparatie Norg
Smartphone reparatie, op elke plek in Norg!

In een onbewaakt ogenblik zie je jouw telefoon op de grond vallen. Even heb je nog de hoop dat er geen schade zal zijn, maar helaas. Er zit een grote barst met verschillende krassen op je scherm. Balen! Het is zomaar een voorbeeld van een situatie die elk jaar duizenden Nederlanders overkomt. Ook horen we vaak dat de accu het niet meer zo lang volhoudt, of de volumeknoppen niet meer goed werken. Wat het probleem ook is, als je smartphone niet goed meer werkt, dan is een reparatie nodig.

Terello helpt

Want waarschijnlijk heb je smartphone hard nodig voor je werk, studie of gewoon thuis om te mailen, internetten of series te kijken. Je wilt bereikbaar zijn en in contact blijven met de mensen om je heen. Maar zoek je vervolgens via Google op smartphone reparatie Norg? Dan vind je eigenlijk alleen maar winkels waar je met je zelf met je smartphone naartoe moet gaan. Niet ideaal, want dat kost je aardig wat tijd en moeite. En dan hebben we het over je vervoers- en parkeerkosten nog niet eens gehad. Meestal moet je in zo’n winkel wachten op andere klanten tot je aan de beurt bent en daarna nog op je eigen reparatie. Best wel zonde van je tijd, toch? Dat is waar wij je helpen.

Wij komen namelijk gewoon naar jou toe. Voor de deur, thuis, op je werk of naar welke andere locatie in Norg dan ook. We vinden namelijk dat een smartphone reparatie in Norg voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. In de mobiele werkplaats voert onze monteur elke smartphone reparatie in Norg voor je uit. Binnen maximaal 30 minuten is jouw smartphone weer helemaal gerepareerd, met nieuwe onderdelen. En het mooie: in vergelijking met andere winkels in Norg werken we vaak nog goedkoper ook!

Bovendien repareren we jouw smartphone binnen één dag nadat je melding bij ons is binnengekomen. En komt het je uit? Dan kan de reparatie vaak zelfs nog op dezelfde dag worden uitgevoerd. Onze mobiele monteur namelijk altijd in de buurt. Standaard krijg je 12 maanden garantie op de reparatie en onderdelen. Verder betaal je geen voorrijkosten, maar een vaste prijs. Zo weet vooraf altijd precies wat je voor jouw smartphone reparatie in Norg betaalt. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Norg repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn smartphone